Birlik Vakfı Kastamonu Şube "Ahde Vefâ" projesi

Birlik-Vakfi-Kastamonu-Sube-Ahde-Vefâ-projesi-

Birlik Vakfı Kastamonu Şubesi'nce yürütülen, Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-1) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen, "Ahde Vefâ" projesi kapsamında Yazar Abdullah YILDIZ, SEYDİLER SEYİD ZÜLFİKAR VAKFI M. NAİM KARAMAN İMAM HATİP ORTAOKULU öğrencileri ile buluştu.
Program sözün en güzeli Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Birlik Vakfı Kastamonu Şubesi Başkanı Reşat ASRAK talebelere hitap ederek, nasıl namaza başladığı hikayesini anlattı ve öğütte bulundu. Talebeler Yazar Abdullah YILDIZ'ı yoğun ilgi ile dinledi. Talebelerin namaz ile ilgili bilgileri "MaşaAllah" dedirtti. Talebelere yazarımızın kitapları, proje kapsamında Birlik Vakfı Kastamonu Şubesi tarafından hediye edildi. Soru cevap yapıldıktan sonra program sona erdi.