Yabancılara Türkçe Kursu ilk mezunları törenle sertifikalarını aldı

Yabancilara-Turkce-Kursu-ilk-mezunlari-torenle-sertifikalarini-aldi
Vakfımızın İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa açtığı Yabancılara Türkçe Kursu(özellikle Suriyelilere) ilk mezunlarını verdi. Birlik Vakfı Öğretmenler Kulübü Başkanı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Gür, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yasin Aras kursun başarıyla gerçekleştirilmesinde ciddi katkılarda bulunmuş olup Damla Yayınevi de kursa katılan öğrencilerimize ücretsiz kitap hediye ederek erdemli bir davranış sergilemiştir.

4 ay önce 6 şube olarak başlayan kursta 4 şube ve 55 öğrenci A 1 seviyesinde kursu başarıyla tamamladı.Vakıf merkezimizde düzenlenen Mütevelli Heyet Başkanımız Mehmet Alacacı, Yönetim Kurulu üyelerinin iştirak ettiği törenle 55 öğrenciye sertifikaları verildi.Geriye kalan 2 sınıfa da gelecek ay belgeleri verilecektir. Nisan ayı itibariyle de 2 yeni sınıfta öğrenciler Türkçe öğrenmeye başladı.

Yabancılara Türkçe Kursu’nda konusunda uzman olan şu öğretmenler görev almıştır; 1.Enes Demirci 2.Mehmet Han Karahan 3.Seda Gül Sündü 4.Zehra Ahıskalı

15 Nisan 2017