0 212 516 41 27
[email protected]

IV. Ulusal Maneviyat Psikoloji Sempozyumu

Birlik Vakfı 30. Yıl Kutlamaları Birlik Vakfı Gönüllülerini Buluşturdu

Çanakkale Ruhu ve Gençlik kompozisyon yarışması ödül töreni

Fetih Ruhu Fatih ve Gençlik kompozisyon yarışması ödül töreni

N.F.Kısakürek Eserlerinde İdeal Gençlik makale yarışma ödül töreni

Vakfımızın Ocak - Aralık 2017 arası düzenlediği kültürel etkinlikler
 
Vakfimizin-Ocak---Aralik-2017-arasi-duzenledigi-kulturel-etkinlikler
Milletleri ayakta tutan millî, manevî ve ahlaki değerlerdir. Bu değerler, milletlerin birlik beraberlik ve toplumsal dayanışma içerisinde yaşamasını ve milli kimliğiyle tarih sahnesinde yer almasını sağlamaktadır. Milletler, söz konusu değerleri gelecek kuşaklara aktardığı oranda varlıklarını sürdürürler.

Bu noktadan hareketle, Birlik Vakfı kurulduğu 29 Mayıs 1985’ten beri, Değerler Eğitimi çerçevesinde, milli ve manevi değerlerimizin neler olduğunu ve hayatımızın neden vazgeçilmezlerinden olduğunu en güzel bir şekilde topluma anlatmaya çalışmaktadır.

Milletimizin millî, ahlâkî, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve yücelten, yaşadığı topluma karşı sorumluluk duyan, başarılı ve güzel ahlaklı insanlar yetiştirmek için Vakfımız gayret sarf etmektedir.

Vakfımızın her Cumartesi saat 14:00 de düzenlediği konferanslar, seminerler ve paneller halkımızın katılımına açık olup 1 Ocak - 31 Aralık 2017 tarihleri arasındaki etkinliklerimiz haberde yer almaktadır.

26 Aralık 2017

İlgili Resimler