Milleti, Devleti ve Milli İradeyi Hedef Alan Bildiriye Karşıyız

MİLLETİ, DEVLETİ VE

MİLLİ İRADEYİ HEDEF ALAN BİLDİRİYE KARŞIYIZ

Türkiye’de Millet Devlet ayrımı bitmiştir. Millet iradesi, Devlet iradesidir, birdir.

Bu birliğe kast eden her hareketin ve tavrın karşısındayız..!

Son günlerde bu birlikten, Türkiye’nin Uluslararası kazandığı güçten, rahatsız olan İç ve Dış fitne ve fesat yuvaların harekete geçtiğini görüyoruz.

Buna en son misal; Birtakım Emeklilerin gece yarısı bildirisidir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve onun silahlı kuvvetleri; Ülkesinde, Bölgesinde ve Dünyada; hakkını koruyan, haksızlıklara dur diyebilen bir güçtür.

Yurtiçinde ve Yurtdışında bölgesel ve küresel barış ve istikrarı sağlamak için çalışmaktadır.

Bu şartlarda birlik ve beraber olmamız gerekirken bugünü zayıflatmaya, millet arasına nifak sokmaya çalışanlar niyetlerine ulaşamayacaklardır.

Millet ve Devleti için masada, sahada ve cephede emek harcayan, gazi ve şehit olan güvenlik güçlerimiz, daha bir azimle çalışmaktadırlar, çalışacaklardır. Şükran borçluyuz..!

İç ve Dış fesat yuvaları bilmelidir ki; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan şahsında Millet bütündür, birdir.

Dün nasıl hüsrana uğramışlarsa, yine hüsrana uğrayacaklardır. Bu yaptıklarının hesabını, vereceklerdir, vermelidirler.

Aziz Milletimize saygı ile duyurulur.

Av.  Mehmet ALACACI
         Birlik Vakfı