Mardin Şubesi Medya ve Toplum İlişkileri konferansı gerçekleştirdi

Mardin-Subesi-Medya-ve-Toplum-Iliskileri-konferansi-gerceklestirdi
Mardin’de Birlik Vakfı Mardin Şubesi tarafından organize edilen “Medya ve Toplum İlişkileri” konulu konferans Gazeteci – Yazar Ekrem Kızıltaş katılımıyla Mardin Artuklu Üniversitesi AKM salonunda gerçekleşti.

Artuklu Üniversitesi AKM salonunda düzenlenen konferansa DİKA Genel Sekteri Yılmaz Altındağ, Mardin Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İHH Başkanı Mehmet Timurağaoğlu,Mardin USTAD Başkanı Ahmet Akgül, Birlik Vakfı Mardin Şube Başkanı Ahmet Ağırakça Vakıf üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Birlik Vakfı Mardin Şube Başkanı Ahmet Ağırakça, “Hiç kimsenin asla alternatifi değiliz. Bütün sivil toplum kuruluşlarını kucaklıyoruz. Herkesi seviyoruz ve herkesle irtibat halinde olacağız. Diğer sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği halinde olacağız. Kuruluşumuzdan hemen sonra diğer sivil toplum kuruluşlarını tek tek ziyaret edip onlara işbirliği teklifinde bulunacağız” dedi.

Konferans daha sonra Gazeteci –Yazar Ekrem Kızıltaş’ın medya ve toplum İlişkileri konulu söyleşisiyle devam etti.