Gençler İçin AB Proje Yönetimi Eğitimi Ücretsiz Verilecektir

'Gençler İçin Proje Yönetimi Eğitimi'; Sivil Toplum Destek Programı İkinci Dönem Hibe Programı (CSSP-II), Birlik Vakfı'nın Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında, uygulamalı proje eğitimi yapılacaktır. Eğitim; teorik, teknik ve uygulamalı bölümlerden oluşacaktır. Eğitimin içeriğini; ulusal ve uluslararası fon kaynakları, proje kavramı ve proje döngüsü yönetimi, proje hazırlama süreci ve ilkeler, mantıksal çerçeve yaklaşımı, projenin sürdürülebilirliği ve çarpan etkisi, proje bütçesinin hazırlanması, başvuru ve değerlendirme süreci, AB Projesi hazırlama atölyesi (Sivil Toplum Diyaloğu-VI Programı uygulaması) gibi konular kapsamaktadır.

Detaylar ve başvuru formu için lütfen ekteki linke tıklayınız;