Diyarbakır Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Diyarbakır Valisini ziyaret etti

Diyarbakir-Subesi-Yonetim-Kurulu-uyeleri-Diyarbakir-Valisini-ziyaret-etti
Birlik Vakfı Diyarbakır Şube Yönetim Kurulu üyeleri 13.08.2018 tarihinde İl Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU'nu ziyaret etti. Şube Başkanı Metin EVSEN, Şubenin kuruluşu ve Vakfımızın genel anlamda yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İl Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU, Sivil Toplum Kuruluşlarının çalışma alanlarının artık günümüzde küresel bir alana yayıldığını, özellik genç nesil üzerinde yoğunlaşmak gerektiğini belirterek, bunun sonucunda sadece bedenen değil özellikle zihnen bir genç neslin yetiştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Sayın Vali, ziyaret için şube yönetim kuruluna teşekkür etti ve yapılacak çalışmalarda başarılar diledi. Şube Başkanı Metin EVSEN, Sayın Valiye teşekkür edip ziyaret sonunda çiçek takdim etti.

13.08.2018