BASİN BİLDİRİSİ

BASIN BİLDİRİSİ

Diyanet İşleri Başkanımız Muhterem Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Cuma hutbesi sebebiyle İHD ve Ankara, İstanbul, İzmir Baro Başkanlarının açıklamalarını kabul etmiyor, Millet adına reddediyoruz.

Biliyoruz ki;

Bunlar kalbi mühürlenmiş, gönlü kararmış, organizatörler, uygulayıcılar ve destekçileri bedbahtlardır.

Biliyoruz ki bu bedbahtlar, bütün semavi dinlere, insan fıtratına ve ahlaka karşı olanlardır.

Biliyoruz ki bu bedbahtlar, Devletimizin dirliğine, Milletimizin birliğine ve refahına karşı olanlardır.

Biliyoruz ki bu bedbahtlar, başarılarımıza ve güzelliklerimize karşı olanlardır.

Bu bedbahtlar bilsinler ki, ne ağababalarına, ne kendilerine nede şakşakçılarına bu ülkede geçit yoktur. Kendilerine cevabı Millet gerektiğinde vermiştir, yine gerektiği şekliyle, gerekli cevabı verecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 28/04/2020

Av. Mehmet ALACACI