0 212 516 41 27
[email protected]

IV. Ulusal Maneviyat Psikoloji Sempozyumu

Birlik Vakfı 30. Yıl Kutlamaları Birlik Vakfı Gönüllülerini Buluşturdu

Çanakkale Ruhu ve Gençlik kompozisyon yarışması ödül töreni

Fetih Ruhu Fatih ve Gençlik kompozisyon yarışması ödül töreni

N.F.Kısakürek Eserlerinde İdeal Gençlik makale yarışma ödül töreni

Ailemde İyilik Var Fotoğraf Sergisi
 
Ailemde-Iyilik-Var-Fotograf-Sergisi
 Birlik Vakfı Eskişehir Şubemiz “Ailemde İyilik Var” Fotoğraf Sergisine ev sahipliği yaptı.

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Eskişehir Birlik Vakfı’nda düzenlenen serginin açılışını yapan Eskişehir İl Müftüsü Gerek açılıştan önce “Bugün çok anlamlı bir sergi açıyoruz. Son dönemde ailede çöküntüler, dağılmalar, boşanmalar var. Ailenin çökmesi toplumun dağılması demektir.  Toplumun kuruluşunda aile vardır. Bütün bunlara dikkat çekmek, ailenin önemini vurgulamak, diğer taraftan da aile içi sorunlara dikkat çekmek için Diyanet İşleri Başkanlığımız son derece güzel çalışmalar yapmakta. Bu çalışmalardan bir tanesi de “Ailemde İyilik Var” sergisi. Ailede iyilik demek dedenin, ninenin, anne-baba ve çocukların birlikte zaman geçirmesi demek” ifadelerini kullandı.

Fotoğraf sergisiyle, ailenin önemi konusunda bir farkındalık oluşturmak amaçlandı. Bu fotoğraflarda özellikle ‘Ailemde İyilik Var’ gündemi, ailenin toplumumuzdaki önemi, aile içi bağlar, sevgi konu edinildi.

Eskişehir İl Müftüsü Gerek'in konuşmasının ardından Eskişehir Birlik Vakfı Onursal Başkanı Mustafa Keleşoğlu ve Eskişehir Birlik Vakfı Başkanı Murat Canözer ile birlikte kurdele kesilerek vatandaşlarla birlikte sergi gezildi.

Sergide, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2019 yılında düzenlenen fotoğraf yarışmasında SLR ve akıllı cep telefonu dalında toplam 1075 fotoğraf içerisinden ilk üç dereceye giren 4 fotoğraf ile sergileme ödülüne layık görülen 36 fotoğraf sergilenmektedir.

 “Ailemde İyilik Var Fotoğraf Sergisi,” 6-16 Mart 2020 tarihleri arasında Eskişehir Birlik Vakfı’nda sergilenecek.

İlgili Resimler